Webinaarit

Korona-pandemia kerryttää koulutusvelkaa ja tekee 2020 massatapahtumat mahdottomiksi, joten Suomen Traumatologiyhdistys on päättänyt järjestää kaksipäiväisen webinaarin traumatologiasta 15.-16.12.2020.  Webinaari on luentopohjainen ja toteutetaan Zoom-alustalla. Luentoja on molempina päivinä klo 15-18, joten osallistuminen tapahtumaan on mahdollista ilman ilman koulutusvapaiden anomista.


15.12. puhutaan pehmytosakirurgisista päivystysongelmista. Kurssi on suunnattu erityisesti keskussairaaloiden pehmotakapäivystystä tekeville kirurgeille, mutta sopii tietysti myös yliopistosairaalassa työskenteleville ja erikoistumiskoulutusta tekeville. Tapahtumasta on haettu koulutustunteja (3h) vatsaelinkirurgiaan, verisuonikirurgiaan, sydän- ja rintaelinkirurgiaan, plastiikkakirurgiaan, urologiaan, yleiskirurgiaan, lastenkirurgiaan, ortopediaan ja traumatologiaan, kirurgian runkokoulutukseen ja akuuttilääketieteeseen.


16.12. keskitytään ortopedisiin päivystysongelmiin. Kurssi on suunnattu ortopedian takapäivystystä tekeville kirurgeille ja ortopedian ja traumatologian eriytyvää koulutusta tekeville erikoistuville. Tapahtumasta on haettu koulutustunteja (3h) ortopediaan ja traumatologiaan, yleiskirurgiaan, lastenkirurgiaan, kirurgian runkokoulutukseen ja akuuttilääketieteeseen.


Päiväkohtaisen ohjelman näet allaolevista linkeistä. Molempiin tapahtumiin ilmoittaudutaan sivulta 

https://ssl.eventilla.com/webinaarit

Ilmoittautuminen jatkuu 14.12. asti, jolloin webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin. Lisätiedot ja jälki-ilmoittautuminen sihteeri@traumasurgery.fi

Tapahtuma on maksuton.