STY webinaarit 30.-31.3.2021

2.3.2021

Suomen Traumatologiyhdistyksen webinaarit jatkuvat! Seuraava kahden päivän setti järjestetään 30.-31.3. Webinaarit ovat luentopohjaisia ja toteutetaan Zoom-alustalla. Luentoja on molempina päivinä klo 15-18.

Tiistaina 30.3. aiheena on Päivytäjän ABC.  Kurssi on suunnattu erityisesti sairaalan traumapolin päivystäjille, ensiavusta leikkaussaliin.  Tapahtumasta on myönnetty koulutustunteja (3h) seuraavlille aloille: Akuuttilääketietede, Anestesiologia ja tehohoito, Gastroenterologinen kirurgia, Kirurgian runkokoulutus, Lastenkirurgia, Ortopedia ja traumatologia, Plastiikkakirurgia, Sydän- ja rintaelinkirurgia, Urologia, Verisuonikirurgia ja Yleiskirurgia.
Keskiviikkona 31.3. keskitytään takakäpälän ääreisosiin kurssilla Nilkan ja jalkaterän vammat. Kurssi on suunnattu ortopedian takapäivystystä tekeville kirurgeille ja ortopedian ja traumatologian eriytyvää koulutusta tekeville erikoistuville. Tapahtumasta on haettu koulutustunteja (3h) ortopediaan ja traumatologiaan, yleiskirurgiaan, lastenkirurgiaan, kirurgian runkokoulutukseen ja akuuttilääketieteeseen.
Molempiin tapahtumiin pääsee ilmoittautumaan alla olevan painikkeen kautta. Kumpaankin tapahtumaan mahtuu 300 osallistujaa. Ilmoittautuminen jatkuu 29.3.  klo 9 asti, jolloin webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin. 

Lisätiedot ja jälki-ilmoittautuminen sihteeri@traumasurgery.fi

Tapahtuma on maksuton, tervetuloa!