STY webinaari 15.-16.12.2020

20.11.2020

Suomen Traumatologiyhdistys järjestää kaksipäiväisen webinaarin traumatologiasta 15.-16.12.2020. Webinaari on luentopohjainen ja toteutetaan Zoom-alustalla. Luentoja on molempina päivinä klo 15-18.

Tiistaina 15.12. puhutaan pehmytosakirurgisista päivystysongelmista. Kurssi on suunnattu erityisesti keskussairaaloiden pehmotakapäivystystä tekeville kirurgeille, mutta sopii tietysti myös yliopistosairaalassa työskenteleville ja erikoistumiskoulutusta tekeville. Tapahtumasta on haettu koulutustunteja (3h) vatsaelinkirurgiaan, verisuonikirurgiaan, sydän- ja rintaelinkirurgiaan, plastiikkakirurgiaan, urologiaan, yleiskirurgiaan, lastenkirurgiaan, ortopediaan ja traumatologiaan, kirurgian runkokoulutukseen ja akuuttilääketieteeseen.



Keskiviikkona 16.12. keskitytään ortopedisiin päivystysongelmiin. Kurssi on suunnattu ortopedian takapäivystystä tekeville kirurgeille ja ortopedian ja traumatologian eriytyvää koulutusta tekeville erikoistuville. Tapahtumasta on haettu koulutustunteja (3h) ortopediaan ja traumatologiaan, yleiskirurgiaan, lastenkirurgiaan, kirurgian runkokoulutukseen ja akuuttilääketieteeseen.



Molempiin tapahtumiin pääsee ilmoittautumaan alla olevan painikkeen kautta tai osoitteessa https://ssl.eventilla.com/webinaarit. Kumpaankin tapahtumaan mahtuu 300 osallistujaa. Ilmoittautuminen jatkuu 14.12. asti, jolloin webinaarilinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostiin. 

Lisätiedot ja jälki-ilmoittautuminen sihteeri@traumasurgery.fi

Tapahtuma on maksuton, tervetuloa!