Infopaketti XVIII Itävallan kurssista

Oberlech2015

XVIII Finnish-Austrian Orthopaedic Trauma Course järjestetään Itävallan Oberlechissä 24.-30.1.2015. Perinteinen kurssi on vuodesta 1981 lähtien järjestetty joka toinen vuosi. Kurssipaikkana toimii hotelli Montanan kokouskeskus. Puitteet ovat erinomaiset.

Kurssin tieteellinen ohjelma koostuu aamupäivän luentosessioista ja iltapäivän tapausesimerkkikeskusteluista. Kurssille on kutsuttu sekä ulkomaisia että kotimaisia alan huippuasiantuntijoita puhumaan.

Aiheina ovat: Käden ja ranteen vammat, olkakirurgia, lonkan artroskopia, infektiot, urheiluvammat, nilkan ja jalkaterän kirurgia, polvikirurgia, ydinnaulaus, lukkolevytyksen periaatteet (miten lukkolevyjä tulisi käyttää) ja lonkkamurtumat. Lisäksi on ICL-tyyppiset esitykset tiettyjen regioiden kirurgisesta anatomiasta ja uusista avaustekniikoista.

Vankan tieteellisen ohjelman lisäksi luvassa on perinteinen Luupääkisa.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse Mikko Manniselle: mikko.manninen(a)nic.fi (ks. ilmoittautumisohje).

Täältä löytyy matkatoimisto You Travelin kokoama info matkoista, huonevaihtoehdoista (sis. puolihoidon ja hissilipun) ja varauspolitiikasta. Huoneet myydään varausjärjestyksessä. Matkat ja majoitus varataan matkatoimisto You Travelin kautta. Huonevarausten deadline on 10.10.2014, jonka jälkeen varatut huoneet vapautuvat normaaliin myyntiin

Kurssitoimikunta: Jan Lindahl (pj., tieteellinen ohjelma), jan.lindahl(a)hus.fi,
Wolfgang Grechenig (tieteellinen ohjelma), Juha Kalske (matkat ja kilpailut), juha.kalske(a)hus.fi, Mikko Manninen (näyttely, ilmoittautuminen), mikko.manninen(a)nic.fi, Vesa Hamunen (perinteet), vesa.hamunen(a)endomed.fi.

Luvassa on jälleen erinomainen kurssimatka, tervetuloa mukaan, toimi nopeasti, huoneita on rajoitetusti!

Kurssin kutsukirje (PDF)
Kurssin faculty (PDF)
Ilmoittautumisohje (PDF)
You Travelin infopaketti (PDF)